Skip to main content

SF STUDIOS ER STARTET OPTAGELSER PÅ SMUKKERE MED KAROLINE HAMM, TUE LUNDING, ANNA MUNCH OG FLORA OFELIA HOFMANN LINDAHL

14 august 2024

Publikumssuccesen SMUK fra 2022 bliver nu endelig fulgt op af SMUKKERE. Karoline Hamm vender tilbage til sin populære karakter Selma og har flere nye, unge talenter omkring sig. Flora Ofelia Hofmann Lindahl og Anna Munch ses i rollerne som veninderne Jasmin og Alberte, mens Tue Lunding spiller Johan og Salvador Selaya Steensig spiller Clint. SMUKKERE er produceret af Marcella Dichmann for SF Studios og forventes at få biografpremiere i sommeren 2025. 

 

I SMUKKERE er vi tilbage på Rosenholm Gymnasium, hvor Selma skal starte i 2.G. En sen aften i byen møder hun en sød, ung fyr og en uskyldig flirt opstår. Mindre uskyldigt bliver det, da den søde fyr pludselig tropper op på gymnasiet som Selmas nye musiklærer.

Kærlighedsfilmen SMUK blev en stor succes hos det unge danske biografpublikum og producer Marcella Dichmann siger: ”Det har helt fra starten været et brændende ønske, at SMUK kunne få en fortsættelse og med SMUKs imponerende modtagelse kunne drømmen gå i opfyldelse. Vi havde ramt plet i skildringen af de dilemmaer, som også optager publikum. Publikums kærlighed til filmen gav os for alvor energi til at fortsætte historien. Selma er vores nye hovedkarakter, men det er stadig en fortælling om kærlighed, venskab, seksuel frigørelse og gymnasiekultur. SMUKKERE er som SMUK dog vigtigst af alt en film om grænser – om grænseløshed, om at kende sine grænser, møde dem og overskride dem. Vi glæder os til at udfolde SMUK universet igen”.

I SMUKKERE medvirker Karoline Hamm, der fik et solidt gennembrud hos publikum med sin rolle som Selma i SMUK. Karoline har siden medvirket i tv-serien ”Drenge”, thrilleren ”Kærlighed for voksne” og DR-serien ”Carmen Curlers”, som alle fik premiere i 2022. Karoline spiller denne gang overfor Flora Ofelia, der trods sin unge alder allerede har opnået flere nomineringer og vundet en række prestigefulde priser. En Robert for Bedste skuespillerinde i en tv-serie for sin gennembrudsrolle i ”Ulven kommer” (2020) og både en Bodil og Robert nominering for ”Du som er i himlen” (2021). Flora Ofelia modtog som den yngste nogensinde prisen for Bedste Hovedrolle ved San Sebastian i 2021 – også for ”Du som er i himlen”. Flora Ofelia medvirkede senest i Michael Noers ”Birthday Girl”, hvor hun spillede overfor Trine Dyrholm. Flora Ofelia spiller Selmas veninde Jasmin, mens veninden Alberte bliver spillet af endnu en ung skuespiller, Anna Munch. Anna Munch er et kendt ansigt fra en lang række tv-serier og julekalendere senest DR-serien ”Klassen” (2018-2023). SMUKKERE bliver Annas spillefilmsdebut.

Tue Lunding havde sin første store rolle i TV2’s populære serie ”Dansegarderoben” (2023) og medvirker senere på året i Paul W.S. Andersons amerikanske fantasy film ”In the Lost Lands” med en række store Hollywood stjerner. Salvador Selaya Steensig har medvirket i både ”Salsa” og ”Grænser” fra 2022 og er senere på året aktuel i ”Kontra”.

SMUKKERE bliver instrueret af Mogens Hagedorn, der høstede stor international succes med Netflix serien ”Ragnarok” (2020-2023), og er skrevet af den prisbelønnede dramatiker Line Mørkeby, der også stod bag manuskriptet på SMUK. SF Studios producerer med producer Marcella Dichmann med støtte fra Det Danske Filminstitut i samarbejde med TV2 og Netflix.

Download billeder her: https://we.tl/t-fwuZWtW4It

Fotograf: Camilla Stephan

 

Kontakter

Camilla Baggesen

Publicity Manager SF Studios Denmark