SF Studios og Netflix offentliggør A BEAUTIFUL LIFE

21 december 2022 - Sidst opdateret 10 januar 2023

Photographer: Martin Dam Kristensen

I dag offentliggør SF Studios og Netflix en ny dansk spillefilm A Beautiful Life med sangeren Christopher i sin første hovedrolle nogensinde.

A Beautiful Life er en spillefilm om Elliott, en ung fisker med en ekstraordinær stemme, som får sit livs chance, da den højtprofilerede manager Suzanne opdager ham til en fest. Elliott spilles af sangeren Christopher i sin første hovedrolle nogensinde. Filmen er produceret af SF Studios i co-produktion med Rocket Road Pictures, med støtte fra Den Vestdanske Filmpulje og er instrueret af Mehdi Avaz.

”Mehdi kom til mig med den her mulighed, og det har været en helt sindssyg rejse. At få lov til at være en del at processen fra start til slut har gjort det til en af de sjoveste kreative projekter, jeg nogensinde har været en del af. Det har været noget af det mest krævende og grænseoverskridende at spille skuespil for første gang, men samtidig en fantastisk og uforglemmelig oplevelse. Det har været helt vildt at spille en karakter som Elliott, som ligger så langt fra mig selv. Han er en meget kompleks karakter med en vild og mørk fortid, og han er, ligesom jeg selv, på en vild rejse i den her film. Vi har dog et par enkelte ting til fælles – blandt andet kærligheden til musik”, siger Christopher

“Da jeg fik ideen til A Beautiful Life, var det min drøm at lave filmen med Christopher. Vi mødtes, og Christopher skrev nogle sange inspireret af historien, og derfra startede et eventyrligt samarbejde. Vi har brugt rigtig mange timer sammen i forberedelserne på at udvikle Christopher som skuespiller og på at koble musikken sammen med filmen. Jeg glæder mig meget til at vise hele Danmark resultatet på Netflix næste år”, siger Mehdi Avaz.

A Beautiful Life er produceret af SF Studios og producere Anna Malmkjær Willumsen og Julie Rix Bomholt i co-produktion med Rocket Road Pictures og med støtte fra Den Vestdanske Filmpulje.

“Det er en drøm at producere en film, der så ubesværet forener vidunderlig musik med en rørende historie om at finde den rette balance mellem rå passion, familie og kærlighed. Vi har haft et fantastisk samarbejde med Netflix samt stor støtte fra Den Vestdanske Filmpulje, som har gjort det muligt at optage filmen i smukke omgivelser i Frederikshavn, Ebeltoft og Aarhus”, siger Anna Malmkjær Willumsen og Julie Rix Bomholt.

SF Studios producerer i øjeblikket det danske kostumedrama Ehrengard for Netflix og har også for nylig produceret den svenske Netflix originalserie Snabba Cash, den første svenske Netflix-film Red Dot og den første danske Netflix-film Kærlighed for voksne, der er blevet godt modtaget af internationale medier og publikum.

A Beautiful Life får premiere på Netflix i 2023.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Anna Malmkjær Willumsen, Producer, SF Studios, +45 51 92 80 83, willumsen@sfstudios.dk
Malin Strihagen, Vice President Brand & Communications, SF Studios, +46 70 780 39 35, malin.strihagen@sfstudios.se

Om SF Studios
SF Studios, etableret i 1919, er et af verdens ældste filmselskaber. I dag er SF Studios det førende filmstudie i Norden med hovedkontor i Stockholm og kontorer i Oslo, København, Helsinki og London. Virksomheden producerer og distribuerer film og tv-serier og leverer indhold til streamingtjenesten SF Anytime. SF Studios er en del af den førende nordiske medievirksomhed Bonnier.

Om Netflix:
Netflix er verdens førende streamingtjeneste for underholdning med 223 millioner betalende medlemmer i over 190 lande, som ser serier, dokumentarer og spillefilm og spiller mobilspil i en lang række genrer og på en lang række sprog. Netflix-medlemmer kan se alt det, de vil – når som helst, hvor som helst – på enhver skærm med internetadgang og starte, pause og genoptage serier og film helt uden reklamer eller forpligtelser.