SF Studios præsenterer trailer og plakat til thrilleren ENGLEMAGEREN

27 april 2023 - Sidst opdateret 20 juni 2023

Traileren og plakaten til Julie Ølgaards nervepirrende thriller ENGLEMAGEREN er nu offentliggjort. Julie Ølgaard har stået i spidsen for hele udviklingen af filmen, hvor hun både har produceret, skrevet, instrueret og selv spiller selv hovedrollen. Hun har desuden samlet et imponerende cast omkring sig - udover Julie medvirker Roland Møller, Christopher Læssø og Stine Stengade i større roller.

ENGLEMAGEREN handler om både mord, destruktiv kærlighed og psykisk sygdom. Julie Ølgaard spiller Laura, der kæmper for at komme tilbage og markere sig professionelt efter en fødselsdepression. Roland Møller er Lauras nye makker Jesper, hvor de sammen skal opklare en række usædvanlige og brutale mord. Derudover ser vi Christoffer Læssø i rollen som Lauras mand Mark og Stine Stengade spiller politichefen Sandra.

Julie R. Ølgaard instruerer ENGLEMAGEREN i makkerskab med Esben Tønnesen og har skrevet manus sammen med Yusuf Othman. 

Se traileren her: https://youtu.be/jL3P_abUySw

OM ENGLEMAGEREN
Kriminalbetjenten Laura, der er specialiseret indenfor cyberkriminalitet, har været sygemeldt efter en fødselsdepression, men da hun sammen med sin makker bliver involveret i en sag om en sadistisk seriemorder, står det mere og mere klart, at hun selv gemmer på en mørk hemmelighed.


ENGLEMAGEREN er produceret af Hit Hero og er finansieret i samarbejde med Film Invest ApS og Vækstfonden. Filmen distribueres af SF Studios.

I kan hente alle materialerne her: https://app.box.com/s/5rglsb05jjdtyiij55966xgqm3liv0m3

Om SF Studios
SF Studios, der blev grundlagt i 1919, er et af verdens ældste filmselskaber. I dag er SF Studios det førende filmstudie i Norden med hovedkontor i Stockholm, Sverige, og kontorer i Oslo, København, Helsinki og London. Virksomheden producerer og distribuerer spillefilm og tv-serier samt leverer streamingtjenesten SF Anytime. SF Studios er en del af den førende nordiske medievirksomhed Bonnier.

 

Kontakter

Emma Emilie Petersen

PR- and Promotioncoordinator SF Studios Denmark