SF Studios præsenterer trailer og plakat til SMUK

6 maj 2022 - Sidst opdateret 26 september 2022

SF Studios præsenterer trailer og plakat til SMUK. I biograferne 29. september

Traileren og plakaten til Tilde Harkamps SMUK med en række af Danmarks helt nye unge, store talenter på rollelisten er netop offentliggjort. SMUK er skrevet af den prisbelønnede dramatiker Line Mørkeby og produceret af Marcella Dichmann fra SF Studios. SMUK får biografpremiere torsdag den 29. september.

SMUK udspiller sig på Rosenholm gymnasium ved årets skolestart. Der er en masse ritualer, som de nye 1.g’ere skal igennem, som har stor betydning for deres videre liv på gymnasiet og ikke mindst for deres personlige liv. Vi følger seks unge drenge og piger, som hurtigt får udfordret egne grænser på hver deres måde….

Se traileren her: https://youtu.be/A8qUzvDxC9g

SMUK er filmen om den første kærlighed, men i allerhøjeste grad også kærligheden til dig selv. Seks af dansk films helt nye store talenter har hovedrollerne – Andrea Heick Gadeberg (”Ser du månen, Daniel”, ”Retfærdighedens ryttere”), Sylvester Byder (”Fred til lands”, ”Erna i krig”), Albert Rudbeck Lindhardt (”Druk”, ”Retfærdighedens ryttere”), Karoline Hamm (”Equinox”, ”Kærlighed for voksne”) og Oliver Due (”Limbo”, ”Klassen”) samt debuterende Fie Petersen.

OM SMUK

Frida (Andrea Heick Gadeberg) starter i 1.g sammen med sin bedste veninde Selma (Karoline Hamm). De to piger finder sammen med Nadja (Fie Petersen), der er lillesøster til 3.g’eren Pelle (Oliver Due) og samtidig kæreste med Pelles bedste ven Emil (Sylvester Byder). Men da Emil og Frida hurtigt får et godt øje til hinanden, og da Frida ovenikøbet efter en audition bliver udvalgt til at deltage i den eftertragtede puttemiddag, men Selma ikke gør, bliver der lagt afstand mellem pigerne. Frida bliver hængt ud og mister fodfæstet i det sociale spil…

SMUK er produceret af SF Studios med støttet fra Det Danske Filminstitut v. Filmkonsulent Lotte Svendsen.

I kan hente alle materialer her: https://app.box.com/s/y8dn45swple852qk18tzjx1bor32acvp

For yderligere oplysninger kontakt venligst: SF Studios, Pressechef Camilla Baggesen, mobil 2074 0650

Om SF Studios

SF Studios, der blev grundlagt i 1919, er et af verdens ældste filmselskaber. I dag er SF Studios det førende filmstudie i Norden med hovedkontor i Stockholm, Sverige, og kontorer i Oslo, København, Helsinki og London. Virksomheden producerer og distribuerer spillefilm og tv-serier samt leverer streamingtjenesten SF Anytime. SF Studios er en del af den førende nordiske medievirksomhed Bonnier.

 

Kontakter

Camilla Baggesen

Publicity Manager SF Studios Denmark