Woody Harrelson filmer netop nu med Ruben Östlund i Trollhättan på hans næste spillefilm TRIANGLE OF SADNESS

1 juli 2020 - Sidst opdateret 5 oktober 2020

Ruben Östlund er startet optagelser igen på hans satire TRIANGLE OF SADNESS efter tre måneders pause pga. COVID-19. Optagelserne startede i februar i studie i Trollhättan, men holdet nåede kun 25 dage på set, før man besluttede at stoppe produktionen. Nu er holdet samlet igen for at færdiggøre Östlunds nye opus med det internationale stjernecast anført af Harris Dickinson og Charlbi Dean og den amerikanske skuespiller Woody Harrelson i rollen som The Captain. Filmen forventes at få verdenspremiere i 2021 og SF Studios håndterer distributionen i hele Norden.

Den tre gange Oscarnominerede Harrelson (THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING MISSOURI, THE MESSENGER, THE PEOPLE VS. LARRY FLYNT) ankom sidste uge til Sverige for at filme for første gang med Östlund, vis seneste film THE SQUARE vandt De Gyldne Palmer i Cannes 2017 og modtog en Oscar nominering for bedste udenlandske film. Hans tidligere spillefilm FORCE MAJEURE (2014) vandt Jury Prisen i Un Certain Regard på Cannes Filmfestivalen.

Ruben Östlund siger: ”Jeg har aldrig været gladere for at vende tilbage på et set. Det var meget usikkert, om vi fik mulighed for at få Woody til Sverige i tide. Jeg har tidligere sagt, at jeg ville sætte et Real Madrid ensemble – at jeg skulle stille med et hold, hvor hver eneste position havde den helt rette spiller. Den følelse fik jeg virkelig, da Woody viste sine kvaliteter. Det var imponerende at se – et helt nyt niveau for skuespil”.

Woody Harrelson fik sin første store rolle med komedien WHITE MEN CAN’T JUMP (1992). Herfra landede han store roller i Adrian Lynes INDECENT PROPOSAL (1993) og Oliver Stones NATURAL BORN KILLERS (1994). Woody Harrelson har siden bl.a. medvirket i Roland Emmerichs 2012 (2009), ZOMBIELAND (2009), THE HUNGER GAMES serien (2012, 2013, 2014 og 2015), NOW YOU SEE ME (2013, 2016) og HBO-serien TRUE DETECTIVE. 

Woody Harrelson siger: ”Ikke mange kunne have lokket mig halvvejs rundt om jorden i disse usikre tider, men at arbejde med et geni som Ruben Östlund – sikke et privilegie. Det har været en af de mest tilfredsstillende oplevelser, jeg nogensinde har haft”.

I TRIANGLE OF SADNESS bliver modelparret Carl (Dickinson) og Yaya (Dean) inviteret på luksuscruise. Men da yachten synker, strander de på en øde ø med en gruppe milliardærer og en rengøringskone (De Leon). I kampen om overlevelse bliver hierarkiet vendt på hovedet. Filmen er Ruben Östlunds første engelsksprogede film og en episk satire, som går tæt på modeverden og de super rige.

TRIANGLE OF SADNESS er produceret af Plattform Produktion og co-produceret af Film i Väst, Essential Films, Coproduction Office, SVT, BBC Films, Arte France Cinéma og ZDF/Arte med støtte fra Det Svenske Filminstitut, Eurimages, BFI, Medienboard Berlin-Brandenburg, Det Danske Filminstitut, Hamburg Film Fund og Nordisk Film & TV Fond. Imperative Entertainment er executive producere. Dansk co-producent er Per Damgaard Hansen for Coproduction Office APS. SF Studios har de nordiske rettigheder til filmen og distribuerer filmen i Norden.

For billeder: https://we.tl/t-burVaPY7yv

Woody Harrelson og Ruben Östlund på settet af ”Triangle of Sadness”

Fotograf: Tobias Henriksson

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

SF Studios, Pressechef Camilla Baggesen, på mobil 2074 0650